Taula de continguts:

Vídeo: Com Es Juga A Handbol

Vídeo: ¡Aprende a jugar #balonmano! 2024, Abril
Anonim

Per jugar a handbol, necessitareu un espai tancat, una porteria i una pilota d’una mida determinada. La pilota es pot llançar, empènyer, colpejar amb qualsevol part del cos, excepte la cama per sota del genoll. L’objectiu del joc és llançar la pilota a la porteria rival.

Com es juga a handbol

Necessari

sala, porta, pilota d'handbol

Instruccions

Pas 1

Reuneix dos equips de no més de 14 persones.

Pas 2

Envia al camp 7 persones de cada equip.

Pas 3

Llançar la pilota a la porteria de l’adversari, intentant no passar per sobre de la línia de la zona de sis metres a prop de la porteria. Al mateix temps, llançar, atrapar, colpejar, empènyer la pilota amb les mans, el cap, el cos, així com els malucs i els genolls.

Pas 4

El porter ha de defensar la porteria colpejant la pilota amb qualsevol part del cos, movent-se a la zona de la porteria o deixant-la per participar directament en el joc.

Pas 5

El joc es desenvolupa en dues meitats, la durada de les quals és de mitja hora. El descans entre les meitats dura 10 minuts.

Pas 6

Per al joc d’handbol, se selecciona una sala de 40x20 m i, com a inventari, un gol amb dimensions de 3x2 m i una pilota amb un diàmetre de 54-60 cm, amb un pes de 325-475 g (el límit inferior es proporciona a les dones, el límit superior és per als homes).

Pas 7

No hi ha empats a l’handbol. Si el resultat és igual, l’àrbitre assigna una mitja addicional o penal en forma de 5 tirs a la porteria des d’una distància de 7 m. Podeu mantenir la pilota només tres segons. Només es permeten córrer tres passos amb la pilota.